Jag kandiderar till riksdagen för Centerpartiet i valet 2022 

Stort tack till alla som nominerat mig till riksdagen inför valet 2022! Är du medlem i Centerpartiet och bor i Stockholms län? Gillar du min politik? Jag är tacksam för din röst i medlemsomröstningen 1-15 september.
Jag vill vara en stark röst för Stockholmsregionen och driva konkreta förslag som ökar tryggheten, värnar miljön, räddar klimatet och förbättrar människors vardag.
  • Ålderism och all annan diskriminering ska bekämpas, det är ovärdigt och ett enormt resursslöseri. Jag vill ge kraft åt varje människa, genom hela livet.
  • För att rädda klimatet och miljön måste vi påskynda elektrifieringen av alla fordon, fartyg och flyg, öka mängden lokalt producerad och lagrad förnybar energi, bygga energieffektivare hus, minska plast och gifter i mat, luft, hav och natur, värna biologisk mångfald och göra det lättare för alla att leva mer miljö- och klimatsmart. Allt detta skapar nya företag och jobb. Ny teknik, AI och ML kan bidra till en bättre värld.
  • För att lösa bostadskrisen behöver vi öka rörligheten på bostadsmarknaden och bygga mer, genom att minska skatter och förenkla regler.
  • Alla brott från grov kriminalitet till cyber- och vardagsbrott ska bekämpas. Med mer resurser och modernare lagar och regler kan polis, tull och rättsväsende bli mer effektiva.

Klicka här för att läsa fler inlägg om politik!

Jag kandiderar för omval till kommunfullmäktige i Täby i valet 2022

 
I kommunvalet i Täby vill jag driva frågor som tar oss mot ett grönare, tryggare och mer liberalt Täby.

Klimatet är vår tids ödesfråga som måste påverka all politik.  För att klara av klimathotet och lösa miljöproblemen måste vi göra ännu mer i kommunen. Jag vill arbeta för bättre miljö och en ambitiösare klimatpolitik som uppnår Parisavtalet i kommunens alla verksamheter. Jag är framtids- och teknikoptimist, det finns möjligheter som förenar ny teknik, hållbarhet och tillväxt.

Vilka frågor är viktigast för dig i valet 2022? Har du frågor eller funderingar kring min kandidatur eller vill bolla politiska frågor? Hör av dig så kan vi ta en fika eller en walk & talk.
 

Är du medlem i Centerpartiet och bor i Stockholms län? Jag är tacksam för din röst i medlemsomröstningen den 1-15 september.

Klicka här för att läsa fler inlägg om politik!