Jag kandiderar till Europaparlamentet i valet 2024

Idag på Europadagen 🇪🇺 🎉 inleder jag min kampanj som kandidat till Europaparlamentet för Centerpartiet. Som passionerad förespråkare för ett starkt och hållbart Europa är jag fast besluten att arbeta för en gemensam röst och en gemensam handlingskraft för att möta de globala utmaningar vi står inför idag. EU är en garant för fred, demokrati och rättssäkerhet, och jag är övertygad om att vi tillsammans kan bygga ett ännu bättre Europa. Vi behöver en hållbar framtid för oss alla, där vi tar kraftfulla åtgärder för att minska koldioxidutsläppen och skydda vår planet. Vi behöver investera i innovation, utbildning och infrastruktur för att bygga en starkare och mer motståndskraftig ekonomi. Vi behöver hantera migrationsfrågor på ett rättvist och humant sätt, samtidigt som vi säkrar våra gränser och bekämpar människosmuggling.

Det finns så många viktiga frågor som jag vill ta itu med i Europaparlamentet. Frågor som rör klimat, miljö, energiförsörjning, hållbar matproduktion, ekonomisk återhämtning, migration, den inre marknaden, digitalisering, robotisering och AI, sociala frågor, utbildning, hälsa, utrikespolitik, säkerhet, försvar och så mycket mer. Jag är fast besluten om att arbeta hårt för att förbättra livet för alla i Europa och jag är redo att ta itu med de utmaningar som ligger framför oss.

Jag är stolt över att kampanja för Centerpartiets gröna, liberala EU-politik. Så låt oss tillsammans bygga en starkare och hållbar framtid för Europa! För dig som är centerpartist och vill ha mer information om min kandidatur eller om EU-frågor generellt, tveka inte att kontakta mig på pietro.marchesi@centerpartiet.se Jag deltar gärna i kampanjer och på digitala eller fysiska Center-möten. Låt oss diskutera Europa! 💬 💬 💬 Du kan stödja mig i mitt arbete genom att dela detta inlägg. Tillsammans 💪💪💪 kan vi göra en verklig skillnad för vårt Europa! 🇪🇺 🍀 🇪🇺

Pietro Marchesi
Pietro Marchesi